020-7736842 premiumkeur@gmail.com

Kruipruimte inspectie Amstelveen


Kruipruimte inspectie Amstelveen. Een kruipruimte inspectie in Amstelveen kost € 399 inclusief 21 % btw. Uiteraard krijgt u ook een uitgebreid bouwkundig rapport. Maak een afspraak voor de meest uitgebreide kruipruimte inspectie door een inspecteur die woont en werkt in Amstelveen  en bouwtechnisch precies weet waar je op moet letten bij een kruipruimte inspectie Amstelveen. Bel 020-7736842 of e-mail maar premiumkeur@gmail.com  Lees de recensies van tevreden opdrachtgevers.

Er zijn heel wat bedrijven op internet actief die u een gratis kruipruimte inspectie aanbieden. Deze bedrijven roepen dat ze 100% onafhankelijk zijn, trap hier niet in want ze zijn vooral uit om allerlei producten aan te bevelen die vaak helemaal niet noodzakelijk zijn. Dus hij gratis kruipruimte inspectie betaalt u dubbel en dwars terug. Wij bieden u geen producten aan en ook geen aannemers zodat u weet dat alle gegeven adviezen zuiver zijn. In Amstelveen is het erg drassig waardoor de bouwmuren van het huis in een zeer vochtige omgeving staan en dit veroorzaakt optrekkend vocht. Het optrekkend vocht tast houten vloerbalken ernstig aan. En als dan ook de ventilatie van de kruipruimte gebrekkig is komt er een moment dat alle vloerbalken vervangen moeten worden. De enige echte goede manier om een kruipruimte te inspecteren is door deze helemaal door te tijgeren. Is de kruipruimte erg ondiep waardoor wij er fysiek niet in kunnen dan maken wij gebruik van een op afstand bestuurbare kruipruimte robot. Deze kruipruimte robot is voorzien van een 4K-camera waarmee wij zowel foto’s als video’s kunnen maken. Tijdens de inspectie met deze kruipruimte robot kunt u meekijken op een videoscherm zodat u precies ziet wat er aan de hand is in de kruipruimte. Het bedrijf Premiumkeur is 100% onafhankelijk. Wij werken nooit in opdracht van verkopend makelaars. Wij dienen maar één belang en dat is het belang van de consument. Neem contact met ons op voor de meest uitgebreide kruipruimte inspectie Amstelveen.

kruipruimte inspectie Amstelveen

Kruipruimte inspectie


Als er vochtproblemen zijn in de kruipruimte ruikt het vaak erg muf in huis. Je merkt het al als je de voordeur open doet. Het is erg drassig en de grondwaterstand schommelt en als het langdurig hard regent en dan met name in het najaar staat er vaak meer dan 10 cm in de kruipruimte. De ventilatie moet enorm goed zijn want anders zullen alle vloerbalken aangetast raken door houtrot, huiszwam, houtworm of bruinrot. Omdat tijdens de bouwkundige keuring de kruipruimte meestal, maar oppervlakkig geïnspecteerd wordt komt u waarschijnlijk pas na de koop van het huis er achter hoe ernstig de problemen in de kruipruimte zijn. De makelaar en de woning keurder hebben een centjes binnen en u zit met de gebakken peren. Als alle vloerbalken vernieuwd moeten worden, betekent dit dat de begane grondetage volledig leeg gesloopt moet worden. Dit is een zeer ingrijpende bouwkundige operatie die u zomaar € 50.0000 of meer gaat kosten. Vochtplekken boven de plint worden bijna altijd veroorzaakt door vochtproblemen in de kruipruimte. Vermoed u vochtproblemen in de kruipruimte neem dan direct contact met ons op voor een onafhankelijke kruipruimte inspectie in Amstelveen.

Kruipruimte inspectie (1)
Kruipruimte inspectie (2)
Kruipruimte inspectie (3)
Kruipruimte inspectie (4)

Ventilatie problemen zorgt voor vochtproblemen


Vooral een gebrekkige ventilatie van de kruipruimte is de oorzaak van vele vochtproblemen. Al heel vaak heb ik gezien dat er een uitbouw achter het huis geplaatst is en dat de ventilatieopeningen zijn afgesloten door de aanbouw. Hierdoor is de ventilatie van de kruipruimte onvoldoende geworden en dit veroorzaakt bijna altijd ernstige bouwkundige gebreken in de kruipruimte. De ventilatieopeningen moeten minimaal 100 mm in doorsnede zijn. Vaak worden ventilatieopeningen in de winter dicht gemaakt omdat anders de vloer koud aanvoelt in de huiskamer. Maar dit moet u echt niet doen want in het najaar en in de winter is de kruipruimte vaak het natst. En de gebrekkige ventilatie kan voor ernstige kostbare gebreken zorgen.

Kelder inspectie Amstelveen


Hieronder een reactie op mijn bouwkundige rapport van een zeer gerenommeerde makelaar uit Amstelveen die een huis van 1.4 miljoen euro probeert te verkopen.
1. De ‘lekkage’ (beetje groot woord voor vocht doorslag) is bij hun verbouwing geïnjecteerd en daarna geschilderd met een coating. Dit is niet gedaan met de bedoeling om er woonruimte van te maken, want het blijft een kelder. Dus deze tekenen van vocht doorslag zal je daarbij altijd blijven houden, maar niet als je de hele kelder volledig waterdicht laat maken. Voor het huidig gebruik voldoet de kelder volgens de verkopers.

Besef heel goed dat als u straks € 20.000 of meer moet uitgeven aan deze kelder meneer de makelaar niet thuis is, want de courtage zit al in zijn zak.

Kelders worden vaak ingericht als woning. Overal worden voorzetwanden geplaatst, vloeren betegeld waardoor je vaak niet meer kunt zien dat er problemen zijn met de kelder. Alles is weggemoffeld. Door een bouw endoscoop mee te nemen kan ik achter de voorzetwanden kijken en zien of er vochtproblemen zijn.

Omdat ik voornamelijk kruipruimte-inspecties in Amstelveen uitvoer, weet ik in welke buurten er problemen zijn met vocht. Het is dus van belang om een lokale expert mee te nemen als u een huis gaat kopen in Amstelveen.

Kruipruimte isolatie


Overal op internet worden wondermiddeltjes aanbevolen om de kruipruimte te isoleren. Alle landelijke vochtbestrijding bedrijven adviseren bijna altijd iso-chips of kruipruimte parels. Dit wordt u aanbevolen omdat de winstmarge heel hoog is en niet omdat dit de perfecte oplossing is. Als er in de kruipruimte 10 centimeter water staat gaan deze iso-chips drijven. Dit is dus gewoon weggegooid geld. De kruipruimte parels zijn dermate licht dat zij vaak de ventilatie blokkeren. Dit heb ik al meer dan een keer gezien. Ook dit is dus een waardeloze oplossing die de problemen alleen maar kan verergeren. De enige echte goede manier om de kruipruimte te isoleren is door isolatie tussen de vloerbalken aan te brengen. Dit is de manier om van koude voeten af te komen. Er is een bedrijf dat veel reclame maakt op televisie ik kan helaas de naam niet noemen. Van dit product ben ik geen voorstander. Laat de vloer isoleren met minimaal 10 cm dik isolatiemateriaal en het is belangrijk dat dit zeer zorgvuldig wordt aangebracht. Het is arbeidsintensief en lastig aan te brengen, maar het levert u veel wooncomfort op en een bescheiden besparing op het energieverbruik. Als bodemisolatie raad ik u aan om schelpen aan te brengen en bij voorkeur een schelpenbed van 10 tot 20 cm dik. Het is enorm belangrijk dat er voldoende ruimte tussen de onderzijde van de vloerbalken en het schelpenbed is omdat anders de ventilatie stagneert. Heeft u vragen hoe we de isolatie het beste kunt aan laten brengen dan kunt u ons dat tijdens de kruipruimte inspectie Amstelveen gewoon aan ons vragen. Wij verkopen geen producten zodat u weet dat ons advies onafhankelijk is en we sturen u ook niet naar een aannemer of leverancier.

Hightech kruipruimte inspectie


Wij zijn in het bezit van een op afstand bestuurbare kruipruimte robot, en we zijn ook in het bezit van een professionele endoscoop met kleurencamera. Hierdoor kunnen we bijna elke moeilijk bereikbare kruipruimte voor u inspecteren. Door het maken van kleine 6 mm gaatjes in de vloer kunnen we de kruipruimte inspecteren met de endoscoop. Uiteraard is een fysieke inspectie van de kruipruimte altijd beter. Wij hebben speciale apparatuur om de vlakheid van de vloer te kunnen meten. Want als een vloer in de huiskamer of in de uitbouw verzakt is is er vaak een relatie tot vochtproblemen in de kruipruimte of is er mogelijk sprake van een funderingsgebrek.

Kruipruimte inspectie (5)
Kruipruimte inspectie (6)
Kruipruimte inspectie (7)
Kruipruimte inspectie (8)