020-7736842 premiumkeur@gmail.com

Funderingsonderzoek Amstelveen


Funderingsonderzoek Amstelveen. Wilt u duidelijkheid over de kwaliteit van de fundering van uw huis waar u woont of een huis dat u wilt te kopen. Neem dan contact met mij op voor een onafhankelijk funderingsonderzoek Amstelveen.  Lees de recensies van vele tevreden opdrachtgevers ☎ 020-7737842  Ik ben een lokaal bekend expert en heb al heel wat funderingsonderzoeken in Amstelveen uitgevoerd en ik weet precies waar de huizen staan in Amstelveen met een gebrekkige fundering.

Neem geen risico bij het kopen van een huis en laat altijd een aanvullend 1e fase funderingsonderzoek door Premiumkeur uitvoeren. Wij zijn 100% onafhankelijk want wij nemen geen opdrachten aan van verkopend makelaars. Neem contact op met Premiumkeur voor een 100% onafhankelijk funderingsonderzoek Amstelveen.

funderingsonderzoek Amstelveen

Kosten funderingsherstel Amstelveen


Het is echt enorm belangrijk om een funderingsonderzoek te laten uitvoeren als u een oud huis in Amstelveen gaat kopen. Als u hieronder leest wat de kosten van funderingsherstel zijn, begrijpt u waarom.

Funderingsherstel in Amstelveen kost ongeveer € 1500 per vierkante meter. Wilt u een kelder onder uw huis dan kost het funderingsherstel ruim € 2000€ 3000 per vierkante meter.

Dit zijn dus alleen de kosten voor het funderingsherstel.  Na het funderingsherstel moet de bel-etage waar het funderingsherstel heeft plaatsgevonden nog verbouwd/afgebouwd worden en dit kost doorgaans nog eens € 1500 per vierkante meter. (standaard verbouwing)

De kosten voor het maken van alle bouwtekeningen, constructietekeningen en omgevingsvergunning kost u gemiddeld € 10.000

Dit zijn gemiddelde prijzen, de kans dat het allemaal nog veel duurder wordt is niet uitgesloten, want als het huis vol zit met vervuilde grond zal dit de prijs van funderingsherstel flink kunnen opdrijven. Nu u de kosten heeft gelezen bent u wellicht nog meer overtuigd waarom je altijd een aanvullend funderingsonderzoek moet laten uitvoeren als je een oud huis gaat kopen in Amstelveen. Laat daarom een 100% onafhankelijk funderingsonderzoek Amstelveen uitvoeren door Premiumkeur.

Funderingsonderzoek (1)
Funderingsonderzoek (2)
Funderingsonderzoek (3)
Funderingsonderzoek (4)

Kosten Funderingsonderzoek


Kosten Funderingsonderzoek. Wat kost een funderingsonderzoek in Amstelveen? Een 1e fase funderingsonderzoek kost € 699 inclusief 21 % btw. Inbegrepen is een funderingsrapport. Een 1e fase funderingsonderzoek geeft veel duidelijkheid over de bouwkundige conditie van de fundering. Door middel van een lintvoegmeting en een vloerwaterpassing kunnen wij de scheefstand van een huis meten. Dit zegt heel veel over de fundering. Je hoeft echt geen fundering op te graven om er achter te komen of de fundering van een huis in orde is of niet. Het funderingsonderzoek is een bescheiden investering waardoor u een heel groot financieel risico bij de koop van een huis kunt uitsluiten. Uiteraard kunt u ook dit funderingsonderzoek gebruiken bij een bestaand huis. Dit 1e fase funderingsonderzoek is veel goedkoper dan een uitgebreid funderingsonderzoek want dit kost al snel € 8000.

Bel Premiumkeur voor een 100% onafhankelijk funderingsonderzoek Amstelveen.

Bodemdaling en grondwaterstand


De naam Amstelveen zegt al genoeg. De huizen in Amstelveen zijn gebouwd op veengrond. Inmiddels heeft u wellicht gelezen in de krant of op het journaal gezien dat er meer dan 1.000.000 huizen in Nederland een gebrekkige fundering hebben. Ik heb al honderden huizen in Amstelveen bouwkundig gekeurd en ik weet wat hier speelt. U kunt niet voorzichtig genoeg zijn bij het kopen van een oud huis in Amstelveen, want de kosten van funderingsherstel zijn enorm hoog. En het vernieuwen van de fundering inclusief de verbouwing die volgt na het funderingsherstel heeft een doorlooptijd van minimaal zes maanden. In heel Nederland is er sprake van bodemdaling en zijn er problemen met de grondwaterstand. In Amstelveen staan flink wat huizen op houten palen, maar er zijn ook huizen die direct op de bodem gefundeerd zijn. Dit noemt men een fundering op staal. Het is een verwarrende uitspraak want er zit helemaal geen staal in deze fundering. Bij bodemdaling zullen deze huizen gaan verzakken de mate waarin een huis verzakt is niet te voorspellen maar niet als u meetbouten laat aanbrengen. Premiumkeur experts in 100% onafhankelijk funderingsonderzoek Amstelveen.

Meetbouten


Wat zijn meetbouten. Meetbouten zijn RVS 6 mm boutjes. Deze stalen boutjes plaatsen wij in de gevel van een huis en bij voorkeur op elke hoek, maar ook op andere dragende bouwmuren. Het plaatsen van meetbouten is een zeer effectieve betaalbare methode om er achter te komen hoeveel millimeter een huis per jaar zakt. Door middel van meetbouten kunt u de fundering van een huis over een langere periode monitoren. Dure funderingsonderzoeken kunt u hierdoor vermijden. Neem contact met ons op want wij kunnen meetbouten voor de plaatsen. Dit doen wij niet alleen in Amstelveen, maar door heel Nederland. Het plaatsen van meetbouten kost ongeveer € 800

Heeft u nog vragen neem dan contact op met premiumkeur experts in funderingsonderzoek Amstelveen. We helpen u graag verder.

Splitsen van een woning


Als u een woning wilt splitsen in Amstelveen dan heeft u een funderingsonderzoek nodig. Pas als blijkt dat de fundering in orde is mag u de woning pas splitsen. De eis van de gemeente Amstelveen is een funderingscode 2. Dit is het meest kostbare funderingsonderzoek want de houten funderingspalen moeten opgegraven worden, want alleen dan kan de fundering grondig geïnspecteerd worden. Bent u van plan een woning of een gebouw te laten splitsen dan kunt u een offerte voor een uitgebreid funderingsonderzoek aanvragen.

Scheuren onderzoek Amstelveen


Scheuren onderzoek. Maakt u zich zorgen over scheuren in de buitengevel of in de binnenmuren dan raad ik u contact met ons op te nemen. Scheuren in de buitengevel worden vaak veroorzaakt door een funderingsgebrek, maar niet altijd. Het kan namelijk ook zo zijn dat er een constructief gebrek is. Wij hebben al duizenden huizen bouwkundig gekeurd, maar ook vele funderingsonderzoeken uitgevoerd. We hebben alle kennis en ervaring om u snel duidelijkheid te geven over de oorzaak van de scheuren in de buitengevel of in de binnenmuren. We kunnen we uiteraard ook vertellen hoe ernstig de problemen zijn.

Heeft u telefonisch advies nodig neem dan contact op met Premiumkeur. Specialisten in funderingsonderzoek Amstelveen.

Scheve vloeren door funderingsgebrek of vochtproblemen


Scheve vloeren kunnen veroorzaakt worden door een funderingsgebrek, maar kan ook veroorzaakt worden door vochtproblemen in de kruipruimte. Als u een huis gaat kopen in Amstelveen moet u enorm voorzichtig zijn want als de vloeren op de begane grond waterpas gelegd zijn heeft u niet door dat het huis mogelijk funderingsgebrek heeft. Daarom is het zo belangrijk dat u een funderingsexpert mee neemt die de funderingsproblemen herkent en u ook waarschuwt. Tijdens het funderingsonderzoek kunnen wij gelijktijdig een kruipruimte inspectie uitvoeren om te bepalen of de scheve vloer op de begane grond veroorzaakt wordt door een funderingsgebrek of problemen vanuit de kruipruimte. Voor een aanvullend kruipruimte onderzoek worden extra kosten gerekend. Wij hebben al honderden woningen in Amstelveen bouwkundig geïnspecteerd. En tijdens de bouwkundige keuring wordt de kruipruimte altijd volledig fysiek geïnspecteerd als dit ook mogelijk is. Als de kruipruimte erg ondiep is maken wij gebruik van een op afstand bestuurbare kruipruimte robot. Deze kruipruimte robot is voorzien van een camera waarmee wij video’s en foto’s kunnen maken. Hier zullen wij extra kosten voor rekenen, vraag naar de voorwaarden.

Bel of e-mail naar Premiumkeur voor een 100% onafhankelijk funderingsonderzoek Amstelveen.

Funderingsonderzoek (5)
Funderingsonderzoek (6)
Funderingsonderzoek (7)
Funderingsonderzoek (8)